A szolgáltatás igénybevételének kezdetével elfogadják az alább foglalt házirendet, és kötelezettséget vállalnak annak betartására.

A vendég az apartmanba történő érkezéskor köteles az apartman tulajdonosának átadni a vendégkönyvbe való bejegyzéshez szükséges személyes iratokat /okmányokat ( személyi ig., útlevél) , ill. kifizetni a nyaralás fennmaradó összegét, és az idegenforgalmi adót, melynek összege 430Ft/ fő/ éj
( 18 év felett).

A szobákat érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk, távozási napon 11:00 óráig kérjük elhagyni. Kérjük Önt, hogy a távozási időt legyenek szívesek betartani, hogy a következő vendég időben átvehesse a szobáját. Amennyiben a távozás napján nem érkezik új vendég, hosszabbítás kérhető, délután 17 óráig, melynek összege 5000Ft/ apartman. Kérjük hosszabbítási szándékát legkésőbb a távozás előtti napon jelezze!

A vendégek érkezéskor 1db bejárati ajtókulcsot, 2db szilikon karórát, valamint 1 db kapunyitó kártyát kapnak. Az átadott kulcsok, szilikon karszalagok és kártya esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát ( , bejárati ajtó kulcs 1500Ft/db, Szilikon karóra 30.000Ft/db, kártya: 10.000Ft )valamint a kulcs elvesztése esetén a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
Az apartman elhagyása esetén a bejárati ajtó, és az erkélyajtó bezárásáról győződjenek meg értéktárgyaik biztonsága, ill. viharkár elkerülése érdekében.

Gépkocsival ingyenesen parkolni a 3. épület előtt, szobaszámmal nem jelölt parkolóhelyen lehet.

Háziállatot előzetes egyeztetés valamint felár megfizetése nélkül tilos az apartmanba bevinni.
Kérjük legyenek tekintettel a ház többi lakójára, és a folyosón ne hangoskodjanak!

Az okozott károkat teljes mértékben meg kell téríteni.

Az apartmanban hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk. Értékeik megőrzésére kérjük használják a tolóajtós szekrényben található széfet.

Az apartmanban gyertyát, füstölőt használni, valamint gyúlékony, kellemetlen szagú anyagot tárolni tilos.

Az apartman nem dohányzó! Kérem, csak az erkélyen, udvaron gyújtsanak rá!

Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl.: plédet, törölközőt, stb.) , kérjük ne vigyék ki az apartmanból a teraszra vagy a strandra!

Kérjük, hogy a szoba elhagyásakor a klíma legyen kikapcsolt állapotban. Folyamatos, vagy nem rendeltetés-szerű használat esetén 2000Ft /nap klíma-használatot kell fizetni.

Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a tulajdonos felé haladéktalanul jelezni szíveskedjenek.

Kérjük kedves vendégeinket, hogy ügyeljenek a rendre és a tisztaságra, és a lakást elutazáskor olyan állapotban hagyják, mint amilyen az érkezéskor volt, különös tekintettel a konyhára, mert a végtakarítás – ami az alapárban benne foglaltatik – nem nagytakarítást jelent. Ellenkező esetben külön díjat számolunk fel.

Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánunk!